Nieuws

OPROEP NIEUWE LEDEN VOOR DE JEUGDCOMMISSIE

OPROEP NIEUWE LEDEN VOOR DE JEUGDCOMMISSIE

 

Aan alle leden van TC Heiloo,

 

Al jaren organiseert de jeugdcommissie allerlei activiteiten voor de jeugd. Het uitwisselingstoernooi met het Vennewater, open jeugd toernooi, de clubkampioenschappen, de worldtour en de voor- en najaarscompetitie zijn vaste onderdelen die elk jaar terugkomen. Elk jaar is er ook ruimte voor nieuwe ideeën en inbreng.

 

In 2016 hebben een aantal leden na hun jarenlange enthousiaste inspanningen afscheid genomen van  de jeugdcommissie en zijn een aantal leden toegetreden waaronder een aantal jonge leden die zich zeer enthousiast inzetten om de activiteiten te organiseren (waaronder een zeer succesvol familietoernooi afgelopen december!).

Dit jaar staan er weer veel leuke jeugdactiviteiten gepland op de kalender. Wij zijn daarom dringend op zoek naar leden die zich willen aansluiten bij de jeugdcommissie. De huidige jeugdcommissie bestaat uit 6 leden, dit is te weinig om alle activiteiten goed te kunnen blijven organiseren.

 

 Als jeugdcommissie vergadering wij ong. 10 x per jaar. We zijn vooral op zoek naar iemand  die de jongste leden van de commissie ondersteuning geven bij het organiseren van de activiteiten. Daarnaast zoeken wij iemand die de jongste jeugd op zich neemt, zoals de worldtour en tenniskids.  Houd je niet van vergaderen of van organiseren maar zou je wel iets willen doen voor de jeugdcommissie en houd je bijvoorbeeld van fotograferen en zou je bij de jeugdactiviteiten foto’s willen maken dan horen wij dit ook graag. Of heb je een groot netwerk en is sponsoring iets wat jou trekt dan zou dit ons ook enorm helpen.

 

Al met al maken vele handen licht werk. Dus schroom niet en meld je aan als lid van de jeugdcommissie of meld je aan om een andere bijdrage te leveren met bijvoorbeeld foto’s maken, sponsoring, verzorgen van reclame materiaal, begeleiding van een specifieke activiteit (bijv. jeugdkampioenschappen).

 

Groeten van de jeugdcommissie,

 

Mariëlle Poldervaart, Aaik Oosters, Maaike Nagel, Jos Pirovano,

Ward Dzialiner en Anouk Moleman

 

 

« Terug

» Nieuws archief