Nieuws

Gasttrainers padel

TPC Heiloo organiseert voor haar leden padelclinics met gasttrainers van formaat.
In 2020 hebben wij Norberto Nesi als gasttrainer mogen ontvangen voor de competitiespelers.
Nu in 2021 hebben wij ter vervanging van de voorjaarscompetitie nog voor de zomervakantie al 2 toptrainers geregeld.

Allereerst komt op 19 juni de Nederlandse 23-jarige talentvolle Tymo Berger, speler van het Nederlands team in 2019 tijdens het EK in Rome. Hij heeft in Madrid, het padel Walhalla, fulltime getraind als speler met Spaanse toppers en zich geschoold als padeltrainer. Spelers van alle niveaus kunnen zich individueel opgeven voor een clinic van 1 uur (met 4 spelers) bij Tymo. Tymo werkt ook heel graag met jeugdspelers. Dus doe lekker mee! Kosten per speler: 12,50 euro per uur. Update 27-5, er zijn nog plaatsen vrij.

Tymo wordt gevolgd op 4 juli door de Argentijnse Diego Mieres, die sinds kort in Nederland woont door het volgen van de liefde. Diego is voormalig nr 27 van de World Padel Tour en is mede-coach geweest van WPT speler Juan Mieres, voormalig nr 1 van de WPT. Spelers met niveau A/B/C kunnen zich individueel opgeven voor een clinic van 1,5 uur (met 4 spelers) bij Diego. Diego werkt veel met drills, die hij toespitst op het niveau van de spelers. Een unieke kans! Kosten per speler: 25,00 euro per 1,5 uur. Bij overinschrijving worden A en B spelers eerst ingepland. UPDATE 27-5: wachtlijst.

Op 4 juli geeft Diego Mieres de eerste clinic om 10:00 uur aan de padeltrainers van TPC Heiloo: Robin, Lex, Linda en Martijn.

Je kunt je eenvoudig opgeven voor Tymo en/of Diego via tinyurl.com/tpcheiloo. De indeling en je starttijd wordt later bekend gemaakt.

Voor vragen kun je terecht bij padelclinic@tpcheiloo.nl of bij de padeltrainers op het park.

       

 

« Terug

» Nieuws archief