Nieuws

50% korting Plaza Padel voor leden TPC Heiloo

Leden van TPC Heiloo krijgen tijdelijk 50% korting op een clubmembership bij Plaza Padel. In plaats van € 200 betaal je als lid van TPC Heiloo nu € 100 per jaar. Met een clubmembership bij Plaza Padel krijg je 50% korting op iedere reservering bij Plaza Padel. De korting geldt alleen voor jou persoonlijk, dus niet voor de andere spelers. Het aanbod geldt 'zolang de voorraad strekt' dus zorg dat je er snel bij bent. Interesse: stuur een mail naar Puck@PlazaPadel.com.

Plaza Padel heeft deze week de banen aan de Dors in gebruik genomen. Hiermee is Heiloo 8 padelbanen rijker.
Plaza Padel staat voor plezier maken, beter worden en samenwerken.
Ook als TPC Heiloo gaan we graag de samenwerking aan met Plaza Padel. We doen dit in het belang van onze leden, onze club én in het belang van padel.
Als lid ervaar je nu al voordeel met de kortingsactie. Het is ook prettig dat er nu meer mogelijkheden zijn om padel te spelen in Heiloo.

Is Plaza Padel dan geen concurrent voor TPC Heiloo? Nee, zeker niet. Padel groeit zo hard dat we alleen maar blij zijn dat er meer capaciteit beschikbaar komt. Uit de leden-enquête is duidelijk gebleken dat mensen ook buiten willen blijven padellen. Dat kun je bij TPC Heiloo het hele jaar onbeperkt doen, waarbij je padel ook nog eens kunt combineren met tennis. Ervaringen in andere plaatsen hebben inmiddels ook al aangetoond dat een padelhal leidt tot nog meer interesse in het buiten padellen. Plaza Paden en TPC Heiloo zullen elkaar dus alleen maar versterken!

« Terug

» Nieuws archief