Nieuws

Vrijwilligers in het zonnetje

Zondag 19 februari 2023 zijn de vrijwilligers van TPC Heiloo in zonnetje gezet voor hun inspanningen in het afgelopen jaar. Er werden twee activiteiten aangeboden. Een deel van de vrijwilligers koos voor de actieve workshop, verzorgd door Heiloo Vitaal. De andere vrijwilligers kregen een rondleiding van een medewerker van de verhalenkamer over het Willibrordusterrein. Beide activiteiten zijn met enthousiasme ontvangen. De middag werd afgesloten met een gezellig samenzijn bij Brasserie In ’t Groen. Daar konden de vrijwilligers onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

De vrijwilligers van TPC Heiloo zijn actief op verschillende terreinen, zoals het organiseren van toernooien, het onderhouden van de tennis- en padelbanen, het clubhuis en het groen, bestuursactiviteiten en de jeugdactiviteiten. Dankzij de betrokkenheid en inzet van al deze vrijwilligers kan TPC Heiloo haar leden een mooie accommodatie, veel activiteiten en gezelligheid bieden. Al met al een inspirerende middag die de vrijwilligers de nodige energie heeft gegeven om hun activiteiten voor de vereniging voort te zetten!

Wil je ook iets voor de vereniging betekenen en met deze fijne club mensen samenwerken? Mail dan naar: vrijwilligers@tpcheiloo.nl

 

« Terug

» Nieuws archief