TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Blijf in beweging met de zomeractiviteiten

Clubkampioenschappen 2020 tennis en padel bij TPC Heiloo

De inschrijving voor de clubkampioenschappen is geopend! De clubkampioenschappen worden gehouden van 29 augustus t/m 8 september. Iedereen kan op eigen niveau meedoen. Beginnende spelers kunnen hun eerste tennis of padelwedstrijden spelen. Competitiespelers kunnen de clubkampioenschappen aangrijpen als voorbereiding op de competitie. Ook zomerleden zijn van harte welkom!

De clubkampioenschappen zijn een gezellig toernooi voor alle volwassen leden van TPC Heiloo. Je kan mee doen in de onderdelen: Enkel, Dubbel, Gemengd Dubbel en 55+. In de categorieën 3 t/m 9. Voor Padel in de categorieën A. 1-2-3, B. 4-5, C. 5-6, D. 8-9.

VRIJDAGAVOND 4 SEPTEMBER: - SPORTQUIZ - (met kans op een fantastische prijs)
ZATERDAGAVOND 5 SEPTEMBER - LIVE MUZIEK - (volkszanger Patrick Willemse)

Uiteraard gaan wij ons best doen om er (binnen de RIVM richtlijnen) een leuke en gezellige week van te maken met leuke muziek en lekkere hapjes!

Schrijf je nu in via: Inschrijven

Vrijdag 17 juli Padel-Party voor de startende padeller

Party-time op de padelbanen, ontspannen padelpartijtjes, ander padelspelers leren kennen, dát is Padel Party.

A.s. vrijdag is het weer zoverOm 19:00 uur starten we de korte wedstrijdjes. De teams wisselen telkens van samenstelling. Winnen telt niet, plezier wel. Om 20:30 uur verhuizen we naar het terras voor de nabeschouwingen.
Leden, zomerleden en introducees zijn welkom. Voor (zomer)leden is deelname gratis, introducees betalen €5.
Leenrackets zijn aanwezig. Aanmelden via wijzijnpadel.nl.

UPDATE: deze vrijdag zal ook Yvo van der Horst van Tennisvoordeel aanwezig zijn. Hij kan ja alles vertellen over padelrackets zodat je een goede keuze kunt maken bij aanschaf van een racket.

RS Black Edition Bakkum Enkel 2020

Veel toernooien zijn deze zomer geschrapt. Een aantal wedstrijdspelers van TC Bakkum (waaronder sponsor Yvo dan der Horst) baalde hier zo van dat ze spontaan hebben besloten tot de organisatie van een eenmalig enkel toernooi: het RS Black Edition Bakkum Enkel 2020. Het toernooi in Bakkum wordt gespeeld van 25 juli t/m 2 augustus.

Het  Bakkum Enkel toernooi staat open voor de categorieën 3 t/m 8 DE en HE. Het wordt een toernooi waarbij alles draait om tennis. Zonder de kenmerkende feestavonden, maar vooral lekker tennissen en weer eens echte wedstrijden spelen.
Er kunnen in totaal 270 deelnemers meedoen. In alle categorieën wordt er gespeeld met een verliezersronde. Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per onderdeel. Van het inschrijfgeld van een categorie gaat 80% naar het prijzengeld in diezelfde categorie.

Omdat het allemaal erg snel geregeld moest worden is de inschrijftermijn nog maar kort. Inschrijven kan nog tot woensdag 22 juli via toernooi.nl

"Spanish Nights" Open Padel Toernooi van 18 t/m 22 augustus 

Het kon niet uitblijven na de zeer geslaagde editie van 2019. Het Spanish Nights Open Padel toernooi wordt ook dit jaar gespeeld bij TPC Heiloo. 

Van 18 t/m 22 augustus weer Spaanse toestanden in Heiioo met het SPANISH NIGHTS PADEL OPEN. Er wordt gespeeld op vier verschillende niveaus. Beginnende padelspelers kunnen inschrijven in cat. D. Alle wedstrijden in de A klasse zullen op zaterdag 22/8 worden gespeeld.
P100: HD/DD ranking cat. A,B,C HD/DD cat. D en GD geen ranking.

De inschrijving is al geopend via inschrijven. De inschrijvingen stromen snel binnen dus wacht niet te lang met inschrijven!

De padel Open Toernooi Commissie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug