TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: vakanties achter de rug, we gaan weer van start!

We gaan weer van start met lessen, Spanish Nights en Clubkampioenschappen

De schoolvakantie is alweer voorbij. Door de omstandigheden was het voor velen ongetwijfeld een iets andere vakantie dan voorgaande jaren. We hopen dat jullie desondanks genoten hebben, uitgerust zijn en weer zin hebben om aan de slag te gaan. De trainers zijn er in ieder geval klaar voor en starten maandag weer met alle lessen. Op en rond de padelbanen houden we deze week het vakantiegevoel nog even vast met het Spanish Nights Open Padeltoernooi. Terug van vakantie kun je ook nog snel inschrijven voor de clubkampioenschappen tennis en padel. Hou ook het zomergevoel vast en doe mee!

Spanish Nights Open Padel Toernooi

Van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 augustus wordt het Spanish Nights Open Padel toernooi gespeeld. De inschrijving liep storm dus het toernooiprogramma zit bomvol. Een groot succes voor de organisatie! Dit betekent wel dat de padelbanen van dinsdag t/m vrijdag van 18:00-22:00 uur bezet zijn. Ook a.s. zaterdag zal er weinig of geen ruimte zijn om vrij te spelen op de padelbanen. We wensen deelnemers en organisatie een prachtige toernooiweek. Toeschouwers zijn welkom, maar let op de 1,5 meter afstand en bij horecabezoek eerst aanmelden.

Clubkampioenschappen tennis&padel van 29-8 t/m 8-9

Je kunt nog t/m vrijdag 21 augustus inschrijven voor onze eigen clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen worden gehouden van 29 augustus t/m 8 september. Iedereen kan op eigen niveau meedoen. Beginnende spelers kunnen hun eerste tennis of padelwedstrijden spelen. Competitiespelers kunnen de clubkampioenschappen aangrijpen als voorbereiding op de competitie. Ook zomerleden zijn van harte welkom!

De clubkampioenschappen zijn een gezellig toernooi voor alle volwassen leden van TPC Heiloo. Je kan mee doen in de onderdelen: Enkel, Dubbel, Gemengd Dubbel en 55+. In de categorieën 3 t/m 9. Voor Padel in de categorieën A. 1-2-3, B. 4-5, C. 5-6, D. 8-9.

VRIJDAGAVOND 4 SEPTEMBER: - SPORTQUIZ - (met kans op een fantastische prijs)
ZATERDAGAVOND 5 SEPTEMBER - LIVE MUZIEK - (volkszanger Patrick Willemse)

Uiteraard gaan wij ons best doen om er (binnen de RIVM richtlijnen) een leuke en gezellige week van te maken met leuke muziek en lekkere hapjes!

Schrijf je nu in via: Inschrijven

Corona-update

  • De coronaregels zijn nog steeds van kracht en vragen zelfs weer extra aandacht. Belangrijkste regel: blijf thuis als je 1 van de volgende vragen met JA moet beantwoorden:

  • Afhangen blijven we doen via het afhangbord. Via het afhangbord weten we wie er wanneer op de club zijn. Om deze reden moeten ook Introducees ALTIJD worden geregistreerd.
  • De regels voor de horeca zijn met ingang van 10 augustus aangescherpt. Alle bezoekers van de horeca moeten worden geregistreerd. Via het het afhangbord, de les-administratie en de wedstrijdplanning weten we wie er actief zijn op het park. Voor bezoekers, gasten en introducees geldt echter ALTIJD dat zij zich moeten melden bij de horeca voor registratie.  

Weekcompetitie in Tenniscentrum De Dors weer van start

Bericht namens onze buren van Tenniscentrum De Dors

De weekcompetities in Tenniscentrum De Dors starten weer vanaf 15 september 2020. De competities worden gespeeld op dinsdag t/m donderdagochtend van 9.00-12.00 uur. Je speelt elke week 1 uur tussen 9.00 en 12.00 uur.

Vrijdagochtend inclusief les start v.a. 11 september a.s van 8.30-12.30 totaal 25 weken (15 wedstrijden en 10 lessen) Ook hier speel je elke week 1 uur competitie of 1 uur les.

Zaterdag en zondagcompetitie: GD of HD van 11.00-16.00 uur. De weekendcompetities starten in oktober/november. Je speelt 1x in de 3 weken 1 uur.

Meer info: www.tenniscentrumdedors.nl

Tenniscentrum De Dors

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug