TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: kantine-nieuws en oproep Heren60+

Flitsende start na de vakantie

Door een verlate vakantie heb ik niet alles live meegemaakt, maar uit de enthousiaste verhalen is wel duidelijk dat TPC Heiloo een flitsende start heeft gemaakt na de zomervakantie met een aantal zeer geslaagde activiteiten. Zo zijn de reacties over het Spanish Nights Open padeltoernooi en de clubkampioenschappen erg enthousiast. Ook de padelparty's zijn erg geslaagd geweest. Het plezier spatte van de foto's! 

Via deze weg wil ik nog een keer alle betrokkenen enorm bedanken voor hun inzet.
Inmiddels zitten we alweer midden in de competities. Die lopen als vanouds gesmeerd dankzij Jur en Heleen.

Goed niews is er ook voor de jeugd. Een vernieuwde jeugdcommissie is vol enthousiasme aan de slag gegaan en het reslutaat mag er zijn! Voor de komende maanden is een kalender vol met activiteiten opgezet (zie ook jeugdnieuwsflits). Dit had nooit gelukt zonder het enthousiasme van Esther en Antoinet, die samen met Lara, Kaeso, Bram, Jasper en Adriane het initiatief nemen. Fantastisch dat jullie dit doen voor onze jeugd!

Terug van vakantie zijn er op Corona-gebied helaas nog wel zorgen. Het dringende verzoek aan iedereen is om de regels in acht te nemen. Spreek elkaar hier gerust op aan en volg in ieder geval de aanwijzingen van de horeca op. Laura en Chantal doen er alles aan om het gezellig te houden binnen de randvoorwaarden die we in acht moeten (en willen!) nemen. Alleen samen krijgen we dit voor elkaar.

Ton Verberne, Voorzitter

Nieuws uit de kantine

Na een hele mooie periode van 3,5 Jaar ben ik CHANTAL toe aan een nieuwe uitdaging, en zal ik eind van het jaar stoppen als pachter van TPC Heiloo.
Mijn super mede-Compagnon LAURA die ik niet beter had kunnen treffen als collega gaat DOOR!! En zal voor de leden klaar staan! 
Ik wil alvast iedereen bedanken voor het leuke contact in de afgelopen jaren en zie jullie vast nog wel op de tennisvereniging!

Liefs Chantal

Noot van het bestuur: We vinden het natuurlijk heel jammer dat Chantal eind dit jaar gaat stoppen, maar we hebben begrip voor haar keuze en zijn vooral ENORM dankbaar voor alles wat Chantal afgelopen jaren samen met Laura heeft gedaan. We zijn ook HEEL ERG blij dat Laura de kantine blijft runnen en dat we gegarandeerd blijven van een fantastische horecavoorziening op ons park. De komende maanden zullen verdere afspraken worden gemaakt over de verandering en het afscheid.

Oproep aan de heren 60+ van TPCH

Beste Heren 60+ leden van TPCH,
We gaan weer de uitwisseling met TC ALKMAAR EN TPC HEILOO (Senioren) organiseren. De datum is vastgesteld op woensdagmiddag 30 September op tennispark DE BOSMOLEN in Alkmaar. Is het op die dag heel slecht weer en alles staat blank dan schuiven we het door woensdag 7 OKTOBER.
Programma: aanwezig zijn om 13.00 uur gezamenlijk een kop koffie of thee drinken en om 13.15 uur de baan op voor de eerste ronde. Om 14.15 uur een pauze met koffie of thee en wat lekkers. Om  ongeveer14.30 uur weer de baan op voor de tweede ronde van een uur. Om ongeveer 15.45 uur de napraat met een borrel en een aantal heerlijke hapjes  en rond 16.45 uur de afsluiting en het opmaken en betalen van de gezamenlijke rekening.
Uiteraard zullen veel spelers die er eerder in Alkmaar en Heiloo bij waren ook nu weer van de partij zijn maar ook aan andere heren 60+ van TCHU willen wij deze kans bieden aan dit gezellige evenement deel te nemen.
Dus stuur deze mail gerust door naar je tennismaten.
Graag opgave via aan mij van de mail; ab.hanny@gmail.com of tel 0615606732

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug