TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief november

Nog 1 dag om mee te doen aan de Chantal&Laura Kerstactie

Je hebt nog 1 dag de kans om in te schrijven op de Ludieke Chantal&Laura Kerstactie. Bestel nu direct via Bestelformulier.

T/m 13 November kun je nog jouw bestelling plaatsen voor een fantastisch KERSTPAKKET, bestaande uit een mini kerstboom, een fles wijn en 10 oliebollen voor slechts €25. Daarnaast bieden Chantal en Laura ook nog andere opties waarmee je de horeca van TPC Heiloo kunt steunen. Alle informatie is terug te vinden op de website.

TPC Heiloo en trainerscollectief Rob Buntsma verlengen de samenwerking

Ook de komende jaren zijn we verzekerd van tennis en padellessen door het trainerscollectief van Rob Buntsma. De technische commissie en Rob Buntsma hebben de samenwerking met 3 jaar verlengd.

Als vereniging en leden zijn we heel erg tevreden over de trainers en over de lessen. Niet voor niets staan er iedere week zo'n 600 lessende leden op de baan. Ook de trainers hebben het erg naar hun zin bij TPC Heiloo. Alle reden dus om met elkaar verder te gaan. 
De nieuwe afspraken sluiten goed aan bij de ambities en de kwaliteit die we als vereniging nastreven. 

We bedanken de technische commissie (Eric Pel, Marc Wolterbeek en Jan Zuurbier) voor hun inzet en hebben er alle vertrouwen in dat onze leden ook de komende jaren in goede handen zijn bij Rob, Esther, Robin, Franky, Wesley en Lex.

Dubbelspel: nu even niet!

Als onderdeel van de verzwaring van de Coronamaatregelen is dubbelen op de tennisbaan of de padelbaan op dit moment op geen enkele manier toegestaan. Ook huisgenoten is het dus niet toegestaan om te dubbelen. We vertrouwen erop dat onze leden zich aan deze regel houden.

De beperkende maatregel is in ieder geval afgekondigd voor de periode van 4 t/m 18 november.  

Vrijwilligersvacature: Social Media kenner

Hebben Insta of Facebook voor jou geen geheimen of zou jij je daarin juist willen verdiepen? TPC Heiloo biedt je nu een fantastische kans om er echt wat mee te doen!

TPC Heiloo draait op vrijwilligers en biedt vrijwilligers ook prachtige kansen. Kansen om ervaringen op te doen, maar ook kansen om als vrijwilliger onderdeel te worden van de club. Miranda Das is zo'n enthousiaste vrijwilliger die sinds kort als vrijwilligerscoördinator in beeld brengt welke functies we te bieden hebben. Een nieuwe functie is de functie van Social Media kenner:

Heb jij kennis van Sociale Media of ben je bereid je hierin te verdiepen ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat uitwerken hoe TPCH het beste om kan gaan met sociale media. Je hebt contact met de diverse commissies die jou ook gaan voeden met informatie. Verder heb je overleg met de (club) fotograaf, die we nog zoeken. De content plaats je op de diverse kanalen. Heb je nog minder ervaring dan kun je nog een training volgen. Voor meer informatie over deze vacature zie hier.

Zijn social media niet jouw ding, maar heb je andere interesses, kijk dan welke kansen TPC Heiloo nog meer biedt: kansen
Heb je vragen, of zou je op een andere manier een bijdrage willen leveren aan onze club, neem dan contact op met Miranda via vrijwilligers@tpcheiloo.nl

Rabo Clubsupport levert € 783 op

De Rabo Clubsupport-actie waarbij leden van de Rabobank hun stem uit konden brengen op hun favoriete vereniging heeft voor TPC Heiloo maar liefst €783,14 opgeleverd. Een prachtig bedrag waarmee we een extra stimulans willen geven aan de verenigingsactiviteiten voor 60-plus. We bedanken iedereen die een stem op TPC Heiloo heeft uitgebracht.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug