TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo update: Corona, Kerst, Competitie en Contributie

Corona-maatregelen én mogelijkheden

Het zal niemand zijn ontgaan dat de Corona-maatregelen weer zijn aangescherpt. Belangrijkste aanpassing voor tennis en padel is dat 18 jaar en ouder voorlopig niet meer mag dubbelen. Het goede nieuws is dat de jeugd mag blijven tennissen en padellen én dat 18+ nog mag blijven enkelen. Terwijl veel zaken dus niet mogen, kun je bij TPC Heiloo nog terecht voor verantwoord tennis en padel. Heerlijk om even met zijn 2-en op de baan te kunnen staan. Zo blijf je ook in deze winterperiode in beweging. De padelcommissie heeft ter inspiratie een aantal spelvormen en oefeningen voor 2-tallen op de website gezet.

De maatregelen in het kort

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen buiten tennis en padel spelen met maximaal 2 personen. Alleen enkelspel dus.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, ook alleen buiten.
  • Activiteiten als racketochtend en instuif zijn niet toegestaan. De geplande padelparty's gaan ook niet door. 
  • Kleedkamers en horeca blijven gesloten, toiletten zijn alleen geopend voor noodgevallen.
  • De maatregelen gelden vooralsnog van dinsdag 15 december t/m 19 januari.
  • De algemene Corona-regels gelden vanzelfspreken ook op ons park en we rekenen erop dat iedereen deze regels naleeft: bij klachten blijf je thuis, reserveer vooraf een baan en kom alleen op het park als je gereserveerd hebt.

Tennis en padel tijdens de kerstvakantie (19 december t/m 3 januari)

  • Tijdens de kerstvakantie is het park normaal geopend. Op werkdagen kan er van 9:00 - 22:30 uur gespeeld worden, tennis en padel.
  • In het weekend kan er overdag tennis en padel gespeeld worden. In de avond gaat op zaterdag en zondag alleen de padel-verlichting aan.
  • Op 24, 25, 26 en 31 december en op 1 januari gaan de lichten 's avonds niet aan.

Plezier voor 2 met padel

Dat je bij tennis kunt enkelen, dat weet iedereen. Dat je ook padel prima met twee personen kunt spelen is minder bekend. Ter inspiratie hebben de toppers van de padel-commissie op de website een aantal spelvormen en oefeningen voor 2 geplaatst. Doe er je voordeel mee en speel Padel met 2!

Lessen
De Corona-maatregelen zijn ook van invloed op de lessen. Ook lesgroepen mogen voor 18+ uit maximaal 2 personen bestaan. De trainers doen hun best om deze week het lesprogramma zoveel mogelijk af te ronden. Dat is een hele puzzel. Het kan gebeuren dat incidenteel meer banen in gebruik worden genomen. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. De komende 2 weken zal alleen een incidentele inhaal-les worden gegeven.

Het bestuur

Inschrijving voorjaarscompetitie tennis jeugd en senioren geopend

Beste jeugd- en seniorleden, 

Het lijkt vreemd gezien de omstandigheden maar begin januari moeten wij alweer alle teams die gaan meespelen in de voorjaarscompetitie aanleveren bij Tenniskids/ KNLTB.
Uiteraard is en blijft alles vanwege COVID-19 onzeker, maar wij hebben nog steeds goede hoop dat we in april weer competitie kunnen spelen. Schrijf u dus in en let's GO FOR IT!
Voor de JEUGD kunt u via de volgende link inschrijfformulier voorjaarscompetitie jeugd uw kind inschrijven voor de competitie.
De VOLWASSENEN kunnen hun teams of individueel inschrijven via deze link Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie senioren.

Sportieve groet,
Jurjen, Heleen en Esther

NB Nieuws over de voorjaarscompetitie padel volgt later. Deze competitie start pas in juni.

Contributie 2021

In de eerste week van januari zal de contributie voor het kalenderjaar 2021 worden geïncasseerd. De contributies voor 2021 zijn vastgesteld tijdens de laatste ALV en terug te vinden op de website: contributies. Leden die nog geen machtiging hebben afgegeven hebben afgelopen week een acceptgiro ontvangen. We verzoeken u vriendelijk om tijdig te betalen. De vereniging heeft de inkomsten hard nodig en tijdige betaling scheelt onze vrijwilligers veel tijd en energie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug