TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief februari 2021

Een korte nieuwsupdate deze keer. Er is heel veel meer te melden, maar we wilden onderstaande informatie vast delen vanwege de actualiteit.

Er kan weer gespeeld worden!

Na de sneeuwpret en het schaatsen kunnen we weer tennissen en padellen. Sneller dan verwacht is de sneeuw verdwenen en kwamen de banen weer tevoorschijn. Hoewel we op kunstgras spelen zullen ook onze banen nog wel even moeten wennen aan de nieuwe omstandigheden, maar binnen enkele dagen zijn de banen weer als vanouds.

We gaan wel verder waar we gebleven zijn. De corona-maatregelen zijn nog steeds van toepassing en vanwege de avondklok gaan om 20:45 uur de lichten uit.
Wij reken op uw begrip en medewerking en verzoeken u nogmaals dringend om de regels i.v.m. Covid 19 zorgvuldig in acht te nemen.

Aanpassingen afhangbord i.v.m. avondklok

Het instellen van de avondklok i.v.m. Covid 19 zorgt voor een drastische vermindering van het aantal mogelijkheden om in de avond te spelen.
Vooral bij Padel is veel animo om te spelen en daarom heeft het bestuur besloten tot een aanpassing van de boekingsmogelijkheden
Om zoveel mogelijke mensen in gelegenheid te stellen, toch een (enkel)spel te spelen is besloten om voor padel op het afhangbord bloktijden van 18.45 tot 19.45 en een bloktijd van 19.45 tot 20.45 in te stellen.  U kunt dus vanaf maandag 18 februari de Padelbanen in de avond uitsluitend reserveren met een begintijd van 18.45 of 19.45 uur en met een speeltijd van een uur. Op deze wijze kan een baan in de avond toch nog 2 maal een uur gebruikt worden na 18.45 uur. 
Tot 18.45 op weekdagen en tijdens het weekend kunt u nog op de “gewone” wijze reserveren.

Inschrijving zomerlessen geopend

De inschrijving voor de zomerlessen is geopend. Het inschrijfformulier voor de zomerlessen tennis staat op de website: aanmelding tennislessen. Heb je interesse? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. De zomerlessen tennis starten op 18 maart.
We doen ons best om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen, maar kunnen met name voor de avonduren geen garanties bieden. De ervaring leert dat veel leden in de zomer willen (blijven) lessen en ook melden zich nieuwe leden aan die graag willen starten met tennisles. Daarbij hebben we te maken met verhinderingen en wensen die worden opgegeven bij de aanmeldingen. Tijdens de avonduren (vanaf 19:00 uur) is het aantal lesbanen gemaximeerd tot 5 banen. Hiermee houden we ruimte over om vrij te spelen. Wat helpt is als iedereen snel inschrijft en zo min mogelijk beperkingen opgeeft.  
De padellessen lopen niet synchroon met de tennislessen. Het is ieder moment mogelijk om je aan te melden voor padellessen. In overleg worden lesgroepen gevormd en een geschikt tijdstip gezocht. Informatie en inschrijfformulier voor de padellessen vind je hier: Padellessen.

Trainers en het bestuur van TC Heiloo United

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug