TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: maandag Algemene Leden Vergadering

Maandag 19 april Algemene LedenVergadering

Op maandag 19 april vindt de Algemene LedenVergadering 2021 plaats. Er staat een aantal belangrijke onderwerpen op de agenda. We roepen dan ook alle leden op om de (online) vergadering bij te wonen. De vergadering start om 20:00 uur.

Kunstgras of gravel?  Meer padelbanen? LED-verlichting?
Belangrijkste agendapunt is de presentatie van de Commissie Baankeuze.
Op verzoek van de leden (besluit ALV 2020) heeft de Commissie Baankeuze onderzoek gedaan naar opties voor vervanging van de ondergrond van de tennisbanen.
Ook heeft de commissie gekeken naar verdere ontwikkeling van padel en naar vervanging van de baanverlichting door LED.
Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen voor de toekomst van de club. De commissie presenteert haar advies op elk van de onderwerpen.
We maken maandag geen definitieve keuzes maar het bestuur komt wel met voorstellen over een concreet vervolg.

Wijziging statuten
Minder aansprekend, maar ook belangrijk zijn de nieuwe statuten. Als vereniging staan we om verschillende redenen voor ingrijpende aanpassingen van de statuten. De wijzigingen hangen samen met de naamswijziging en de komst van padel, maar ook nieuwe wettelijke verplichtingen dwingen ons tot ingrijpende aanpassingen op de statuten.
De volledige agenda van de ALV staat op de website: Agenda ALV 2021. Hier vind je ook een link naar de nieuwe statuten incl. een overzicht van de voorgestelde veranderingen.

Hoe gaat het in zijn werk?
De ALV wordt georganiseerd via Zoom. Hierbij de link die je daarvoor nodig hebt: https://zoom.us/j/91706842107
De vergadering start om 20:00 uur. Vanaf 19:50 uur wordt je toegelaten tot de vergadering.
Als tijdens de vergadering gestemd moet worden, dan wordt hierbij gebruik gemaakt van de stemoptie binnen Zoom.
Voorstellen waarvan bij voorbaat vaststaat dat er over gestemd moet worden, zullen vooraf worden gemeld.
Vragen kunnen vooraf gesteld worden (zie hierna), maar het bestuur spant zich ervoor in dat ook tijdens de vergadering vragen kunnen worden gesteld zolang de orde van de vergadering dit toelaat.

Vragen indienen tot 72 uur voor de vergadering
Leden kunnen vragen indienen tot 72 uur voorafgaand aan de vergadering. Stuur de vraag per mail naar info@tpcheiloo.nl. Vragen die tijdig vooraf zijn gesteld zullen uiterlijk tijdens de vergadering worden beantwoord. 

Vergaderstukken
Leden kunnen de vergaderstukken opvragen via een mail aan info@tpcheiloo.nl. De vergaderstukken zullen per mail worden toegezonden.

Vragen of opmerkingen over de organisatie van de ALV?
Heb je vragen of opmerkingen over de organisatie van de ALV, stuur dan een mail naar info@tpcheiloo.nl.

Het bestuur

Kort nieuws

  • VEGEN: het voorjaar is nu echt aangebroken. Dat betekent dat er weer geveegd moet worden. Zowel de tennisbanen als de padelbanen moeten na ieder gebruik geveegd worden. Alleen bij nat weer hoeft er niet geveegd te worden.
  • De clubladdercompetitie gaat komende week van start (vanaf 19 april)
  • Heet van de naald: Linda en Martijn zijn na het behalen van hun licentie vandaag ook met vlag en wimpel geslaag voor het afsluitende examen KNLTB padelleraar. Gefeliciteerd! In de volgende nieuwsbrief meer hierover.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug