TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief augustus 2021

Toernooien op komst

Traditioneel kun je na de vakantie deelnemen aan een aantal hele leuke toernooien op onze club. 
Ook dit jaar staan weer de Spanish Nights Open, de clubkampioenschappen en het Eiland de Wildtoernooi op het programma. Voor het Eiland de Wildtoernooi gaat het ook nog eens om een jubileum-editie. Het is alweer de 10e keer dat het dubbeltoernooi wordt georganiseerd.
We hebben de toernooien even op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en schrijf je in. Plezier en gezelligheid verzekerd!

Padel Open Spanish Nights 2021
Wat? Padel
Wie? Padellers 18 jaar en ouder
Wanneer? 17 t/m 22 augustus
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Het Spanish Nights Open Padel toernooi heeft in korte tijd al veel bekendheid gekregen. De Spaanse sferen op en rond de padelbanen trekken padelspelers uit Heiloo en verre omstreken. Daar mag je als lid van TPCH niet bij ontbreken. Je moet er wel heel snel bij zijn want op 5 augustus sluit de inschrijving en het loop storm!

Clubkampioenschappen
Wat? Tennis en padel
Wie? leden TPC Heiloo (18+)
Wanneer? 30 augustus t/m 4 september
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Een toernooi vol padel en tennis, maar vooral gezelligheid, hapjes van slagerij Snel, van banketbakkerij Van Velzen en van onze Laura. Daarnaast zal er voor de liefhebbers, alle ruimte zijn om de Grand Prix in Zandvoort te volgen!! Dit is dé kans om eeuwige roem te verwerven als clubkampioen op jouw eigen niveau en om kennis te maken met al die andere gezellige leden op de club.

Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi
Wat? Tennis (dubbel)
Wie? Tennissers 40+ en 55+
Wanneer? 5 t/m 12 september
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Het Eiland de Wild toernooi staat bekend om de gezeligheid en hoogstandjes op de baan én in de keuken. Ook dit jaar zorgt sponsor Eiland de Wild-keukens voor heerlijke maaltijden en hapjes die worden bereid door een meesterchef. Culinair bij TPCH. Traditie is ook de loterij met prachtige prijzen van de sponsor en waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Kortom: om meerdere redenen mag je dit toernooi niet missen! 

Leuke vrijwilligersfunctie

Vind jij het leuk om buiten aan het werk te zijn? Deins je niet terug voor lichamelijk inspannend werk? Dan is deze leuke en uitdagende (vrijwilligers) functie echt iets voor jou.
(en is het niets voor jou, maar ken je wel iemand anders? Geef dan de informatie door!)

Medewerker Parkbeheer

Voornaamste taak is het onderhoud van de 6 smashcourt banen en 4 kunstgras banen. 
Dit bestaat o.a. uit:
Het regelmatig (minimaal eens per week) slepen van de banen met de trekker met de benodigde sleepmiddelen. Dit dient m.n. om de bovenlaag vlak en los te houden.
Het verwijderen van blad en ander afval van de banen met de bladblazer.
Het verwijderen van onkruid van de banen.
Regelmatig spuiten van de banen voornamelijk langs de hekken en netten tegen alg- en onkruidvorming. Banen 11/12 dienen eens per 2 weken volledig gespoten te worden.
Aanvullen van smashcourt en zand op de banen indien nodig.

Inschatting van te besteden uren voor bovenstaande werkzaamheden is ongeveer 8-10 uur
per week. De wettelijk toegestane vrijwilligersvergoeding per uur wordt uitgekeerd.
Bij uitvoering van de werkzaamheden dient zoveel mogelijk rekening gehouden
te worden met baanbezetting/spelende leden. Indien nodig, verzoeken we jou eventueel noodzakelijke cursussen te volgen.

Je maakt deel uit van een gezellig en een enthousiast team. De parkcommissie bestaat momenteel uit 7 vrijwilligers die zorgdragen voor onderhoud van het gehele park (banen, groenvoorziening, kantine en overige). Elke maandagmiddag zijn de meeste leden van de parkcommissie aanwezig. Het geniet onze voorkeur als je dan ook beschikbaar bent.

Heb je interesse in deze leuke functie, reageer dan door middel van een telefoontje naar 
06-53952805 of een email naar Miranda Das, Vrijwilligers@tpcheiloo.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug