TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief september 2021-2

Horeca bij TPC Heiloo en toegangsbewijs

Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meterregel. Het kabinet heeft wel enkele voorwaarden gesteld om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het gebruik maken van de horeca een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties. Dit geldt alleen binnen, want het kabinet heeft de maatregelen voor de horeca buiten wat versoepeld. 

Als vereniging houden wij ons aan de regels die het kabinet heeft gesteld en aan de invuling die de KNLTB hieraan heeft gegeven. We zullen wel een aantal voorzieningen treffen om het gebruik van het buitenterras zo lang mogelijk aangenaam te houden voor degenen die er de voorkeur aan geven om buiten te zitten.

De KNLTB heeft de maatregelen op haar website gepubliceerd (Corona update KNLTB), maar het komt erop neer dat met ingang van zaterdag 25 september de volgende regels gelden:

  • Voor gasten die binnen in het clubhuis zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De check zal niet gelijk bij de ingang gedaan worden, maar kan gedaan worden als je in het horecagedeelte plaatsneemt.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Het deel van de kantine rondom de bar blijft enigszins afgescheiden van de rest van de ruimte zodat het mogelijk is om zonder toegangsbewijs een drankje/hapje af te halen.

We doen een beroep aan onze leden en bezoekers om aan bovenstaande regels mee te werken. Dit is ook in het belang van onze horeca.

Bestuur TPC Heiloo

Doneer je plastic statiegeldfles

Vanaf 1 juli wordt statiegeld geheven op kleine plastic flesjes. TPC Heiloo heeft zich aangemeld als vrijwillig inzamelpunt. Dat betekent dat je bij TPC Heiloo nu de kleine plastic drankflesje kunt inleveren. Op de hoek van het terras staat een inzamelton. De opbrengt van de inzameling komt ten goede aan de club, maar wellicht nog belangrijker: de vuilnisbakken raken minder snel vol en door de aparte inzameling kan het plastic gerecycled worden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug