TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Corona update - dubbelen niet toegestaan

Dubbelen niet meer toegestaan voor volwassenen vanaf 18 jaar

Gisteravond is alsnog besloten dat het binnen de geldende Coronamaatregelen voor spelers vanaf 18 jaar NIET is toegestaan om dubbelspel te spelen. Voor spelers vanaf 18 jaar geldt per direct dat alleen nog enkelspel gespeeld mag worden. Deze Coronamaatregelen gelden vooralsnog t/m 14 januari. 

Helaas is de interpretatie van de maatregelen m.b.t. de mogelijkheid om te sporten in tweetallen dinsdagavond gewijzigd en aangescherpt. De Vereniging van Sport en Gemeenten (VSG) heeft na overleg gisteren met VWS, NOC*NSF en Platform Ondernemers in Sport middels een brief aan gemeenten laten weten dat dubbelen niet is toegestaan. Dat heeft ook consequenties voor trainingen. Op de website vind je een actueel overzicht van de regels: Corona update.

Het bestuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug