TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief maart 2022

Laatste kans om in te schrijven voor de Clubkampioenschappen

De Clubkampioenschappen tennis en padel voor senioren vinden plaats van 19 t/m 27 maart. Vanwege de voorjaarsvakantie is de inschrijftermijn verlengd t/m 11 maart. Je kunt er dus nog bij zijn!

De voorjaarsvakantie is voorbij. Velen van ons zijn (hopelijk) veilig thuis gekomen van de wintersport en hebben zich warm kunnen draaien voor een gezellige week bij ons op de club. Anderen hebben nog weinig gemerkt van de winter en hebben nog wel zin in een weekje winterse gezelligheid voordat de lente losbarst. De clubkampioenschappen staan daarom in het teken van après-ski. Heidi und Peter kijken reikhalzend uit naar een verlengstuk van de Oostenrijkse gezelligheid en zullen je met open armen ontvangen.

De inschrijving voor de clubkampioenschappen is verlengd t/m 11 maart, dus haast je naar de site en schrijf je in.
We gaan we er met zijn allen wat leuks van maken!
Inschrijven doe je via Toernooi.nl

Aaik, Aris, Bart, Frank en Jesper

Jeugdkalender 2022 gepubliceerd

Tennis en padel voor de jeugd moet vooral fun zijn. Hiermee leggen we bij de jeugd een basis voor een leven lang tennis- en padelplezier.
Dat doen we niet alleen met leuke lessen, maar ook met allerlei activiteiten daaromheen. Wie herinnert zich niet dat tenniskamp of dat gezellige toernooi van vroeger! 

Esther Oostrom heeft ervoor gezorgd dat ook in 2022 de jeugdkalender weer boordevol activiteiten staat.
We rekenen erop dat we Corona nu achter ons laten en dat de activiteiten dit jaar allemaal door kunnen gaan.
De agenda is gepubliceerd op de website: jeugdkalender 2022. Noteer de datums vast in je agenda!

28 maart Algemene Leden Vergadering (ALV)

Maandag 28 maart wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. De agenda en vergaderstukken zullen binnenkort worden verspreid en beschikbaar gesteld.
Naast de jaarlijkse agendapunten als financiële verantwoording en begroting staat op de agenda ook een voorstel tot vervanging van tennisbaan 10 door 3 padelbanen. De optie tot vervanging van baan 10 door 3 padelbanen is in voorgaande ALV's besproken en nu uitgewerkt tot een concreet voorstel. Gezien de impact van dit voorstel zal ruim voorafgaand aan de ALV nadere informatie worden gedeeld met alle leden.

Het bestuur

Vernieuwing tennisbanen verloopt voorspoedig

De vernieuwing van de tennisbanen 1,2,5 en 6 verloopt zeer voorspoedig. Als alles meezit dan zullen de banen woensdagavond weer speelklaar zijn. We zullen nog een aantal dagen overlast ondervinden (zie ook nieuwsbrief februari), maar we krijgen er prachtige nieuwe tennisbanen voor terug!

Afgelopen week zijn de oude kunstgrasmatten verwijderd en is de de lava-onderlaag geprepareerd voor het leggen van nieuw kunstgras. Keuringsinstituut KIWA heeft de onderlaag inmiddels goedgekeurd, waarmee de banen straks weer voldoen aan de normen van het NOC*NSF. Naast de vernieuwing van het kunstgras worden ook de netten en de scoreborden vernieuwd. Met de vernieuwing van deze 4 tennisbanen voldoen alle banen weer ruimschoots aan de kwaliteitsnormen die sportkoepel NOC*NSF stelt.

De vernieuwing wordt begeleid door onze vrijwilligers. Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar Ab van den Berg via: Berg37@ziggo.nl

Maandagochtend padel-instuif senioren 60+

Je week actief beginnen? Op maandagochtend organiseert TPCH voor leden een padel-instuif voor 60+. Deelname is gratis maar het kopje koffie na afloop moet je wel zelf betalen. Ideaal voor spelers die nog geen vast padelgroepje hebben of ook wel eens met andere senioren padel willen spelen. Voor degenen die al wat langer en beter spelen is 9.15 uur een mooie tijd. Om 10.15 uur spelen de beginnende en wat minder ervaren spelers. Graag wel even aanmelden via WhatsApp of SMS naar 0615606732 (Ab) om te zorgen dat we met max 15 spelers per tijdslot zijn.

Familie of kennis en nog geen lid? Een keer proberen mag ook! De kosten voor niet-leden bedragen €5 per deelname en €1 voor huur van een racket.

Yonex-tennistas met inhoud zoek

Afgelopen maandag rond 11:30 uur is op baan 3 een Yonex-tennistas met inhoud blijven staan. Wie heeft deze tas per ongeluk meegenomen?

Afgelopen maandag is een Yonex-tennistas met daarin o.a. 2 rackets en een bril achtergebleven op baan 3. Toen de eigenaar terugkwam voor de tas, bleek deze helaas verdwenen. Een zoektocht leverde tot dusver niets op. Wie heeft per abuis de verkeerde tas meegenomen, of heeft gezien dat iemand de tas meenam? Reacties graag naar info@tpcheiloo.nl

Open dag voor jeugd

De vereniging kent een wachtlijst voor senioren, maar voor jeugdleden is nog wel plek. Daarom organiseren we op 13 maart een Open dag tennis en padel voor de jeugd. Zegt het voort!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug