TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief maart 2022-4

A.s. maandag Algemene Leden Vergadering

Maandag 28 maart wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden, aanvang 20:00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19:30 uur.
Alle informatie over de ALV is o.a. terug te vinden in de eerder nieuwsberichten Agenda ALV en Nadere toelichting ALV).
Het zou maandag best druk kunnen worden. Omdat we graag om 20:00 uur willen beginnen is het verzoek om tijdig aanwezig te zijn.

Start voorjaarscompetities tennis en padel

Vanaf 1 april tot begin juni worden de voorjaarscompetities tennis en padel gespeeld op de vrijdag, de zaterdag en de zondag.
Bij de indeling van de wedstrijden worden waar mogelijk banen vrij gehouden om vrij te spelen.
In de praktijk betekent dit dat er vrijwel altijd 1 of meer tennisbanen vrij zijn.
De padelbanen zullen in de weekends wel een aantal dagdelen volledig in gebruik zijn voor competitie.
We rekenen op begrip bij iedereen en wensen de vele competitiespelers heel veel leuke wedstrijden!

3 april ouder-kind toernooi

Vergeet niet om in te schrijven voor het ouder-kind-toernooi van 3 april. Inschrijven kan nog t/m 30 maart via het inschrijfformulier !!!
Voor meer informatie zie Ouder-kind-toernooi.

Esther Oostrom

Oproep van de scheidend voorzitter: wie pakt de hamer op?

Na zes jaar moet ik volgens de statuten het voorzitterschap neerleggen. Dat is een goede regel. Een nieuwe voorzitter zal weer andere aandachtsgebieden hebben en andere accenten zetten. Daar wordt de vereniging beter van.
Voor mij persoonlijk is het ook mooi geweest. De afgelopen zes jaar heb ik met plezier tijd en energie in de vereniging gestoken. Samen met een enthousiaste kern van vrijwilligers en gesteund door horeca en trainers hebben we veel bereikt. Het voorzitterschap is echter niet nog langer te combineren met een drukke baan.
Er moet dus een nieuwe voorzitter opstaan!
Tot dusver heeft zich nog geen nieuwe kandidaat aangediend en hebben we als bestuur nog niemand gevonden die bereid is om het voorzitterschap over te nemen. MAAR: Met een vereniging van ruim 1200 leden kan het niet anders dan dat er kandidaten rondlopen, of dat we kandidaten kennen.

Vandaar deze dringende oproep:
Wil jij je als voorzitter inzetten voor onze mooie club, of ken je iemand die dat zou willen doen? Neem dan contact met mij op (per mail aan voorzitter@tpcheiloo.nl), Ik geef graag een nadere toelichting.

Ter geruststelling: je treft een in alle opzichten gezonde vereniging aan en je staat er zeker niet alleen voor!

Ton Verberne, nog heel even voorzitter TPC Heiloo

NB Vanwege het ontbreken van kandidaten voor het voorzitterschap zullen we tijdens de ALV van 28 maart nog geen nieuwe voorzitter voordragen. Omdat toch een voorzitter benoemd zal moeten worden schrijven we op voorhand een nieuwe ALV uit, en wel op 23 mei. Tijdens deze ALV zal een nieuwe voorzitter moeten worden aangesteld.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug