TPCH Nieuwsbulletin

26-4 Lintje voor Dirk, vanaf 15:00 uur receptie

26 april: Dirk Moot ontvangt lintje. Vandaag vanaf 15:00 uur receptie voor alle leden

Vanwege zijn buitengewone verdiensten voor de club heeft Dirk Moot vanmorgen een koninklijke onderscheiding ontvangen.
Vanmiddag (26 april) zijn alle leden vanaf 15:00 uur welkom op de club om Dirk te feliciteren.

Dirk Moot is al 33 jaar als vrijwilliger actief binnen onze vereniging. Dirk heeft al die jaren de rol van groundsman vervuld.
Vrijwel dagelijks is Dirk voor dag en dauw op het park om de tennis en de padelbanen speelklaar te maken. Alleen tijdens zijn schaarse vakanties meldt Dirk zich af, maar die vakanties plant hij dan wel zo dat hij thuis is op moment dat er wedstrijden of toernooien op het programma staan.

Dirk is al heel lang goud waard voor de vereniging en de koninklijke onderscheiding komt hem dan ook meer dan toe.
Om alle leden de gelegenheid te geven om Dirk te feliciteren organiseren we nog vandaag (26 april) vanaf 15:00 uur een receptie.

We roepen iedereen die in de gelegenheid is, op om Dirk vanmiddag te komen feliciteren!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug