TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief juli 2022

Kantine gesloten vanaf 17 juli t/m 1 augustus

Voor veel mensen breekt de vakantie aan en ook op onze club wordt het rustiger nu toernooien aflopen en de lessen stoppen. Het is goed om na een drukke periode even rust te nemen. Dat geldt ook voor de horeca. De kantine is twee weken gesloten zodat Laura en haar medewerkers ook even afstand kunnen nemen en kunnen opladen voor de 2e helft van het jaar. Het zal nodig zijn, want er staat dit jaar nog een hoop te gebeuren!

Wat betekent dit concreet:

  • Van 17 juli t/m 1 augustus is de kantine gesloten. De toiletten zijn toegankelijk, de kleedkamers zijn dicht.
  • Leden kunnen gewoon tennissen en padellen.
  • Voor tennis hang je af op het clubgebouw. Als het donker wordt zet je zelf de verlichting van jouw baan aan. Als je klaar bent doe je zelf het licht weer uit.
  • Voor padel hang je gewoon af via de App. De verlichting van de padelbanen gaat aan zodra het donker wordt.

We rekenen op jullie medewerking gedurende deze 2 weken en wensen iedereen een fantastische zomer!

Het bestuur 

Vorderingen op gebied van uitbreiding padelbanen

Het is bekend dat TPC Heiloo de padelfaciliteiten gaat uitbreiden van 3 naar 6 padelbanen. De verantwoordelijke commissie is druk met de voorbereidingen en heeft al flinke stappen gezet. Nadere informatie volgt, maar zoals het er nu uitziet hebben we nog voor het einde van het jaar de beschikking over 11 tennisbanen en 6 padelbanen. Dat sluit heel mooi aan op de opbouw van ons ledenbestand en biedt nog meer mogelijkheden voor activiteiten op de club.

Schrijf nu nog in voor Eiland de Wild Spanish Nights padel

Padelliefhebbers van alle niveaus hebben nog 2 weken de tijd om zich in te schrijven voor het Eiland de Wild P250 Padel Open Spanish Nights 2022.
Ons padeltoernooi wordt gespeeld van 13-8-2022 t/m 21-8-2022. Inschrijven via de volgende link: inschrijven.
Meer dan 200 mensen hebben zich al ingeschreven en voor een aantal categorieën wordt al met een wachtlijst gewerkt, dus wacht niet langer met jouw inschrijving!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug