TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief september 2022

De lessen beginnen weer. Lestarieven aangepast.

Maandag 29 augustus starten de lessen weer. Als het goed is dan is iedereen hierover geïnformeerd door de trainer.
We wensen alle deelnemers veel plezier bij de lessen. De trainers hebben er in ieder geval weer veel zin in!

Na afstemming met het bestuur is het uurtarief voor de lessen iets verhoogd. Vanaf heden bedraagt het uurtarief voor de lessen € 54,00.
Het bedrag per deelnemer hangt af van de groepsgrootte. Bij een groepsgrootte van 4 deelnemers en een lesreeks van 18 lessen bedragen de kosten €243,00 per persoon.

Sjoemelavond voor de jeugd

Vrijdagavond 2 september is er voor alle jeugdleden én hun vrienden en vriendinnen alweer de eerste sjoemelavond van dit najaar.
Op de website kun je vinden wat een sjoemelavond inhoudt. Heel in het kort: een sjoemelavond is samen met je tennismaatjes chillen en lol hebben op de tennis- en padelbanen.
Esther en haar team organiseren activiteiten en zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Inloop vanaf 18:45 uur, aanvang 19:00 uur en rond 20:00 uur is het afgelopen.
Zorg dat je erbij bent en neem gerust iemand mee!
Aanmelden is niet nodig. Wel kunnen we nog hulp gebruiken om de avond nog leuker te maken. Heb je zin om te helpen, meld je dan aan bij Esther (06-51587126).

Teer Makelaars Clubkampioenschappen Jeugd

De Jeugdclubkampioenschappen worden ook dit jaar weer in de herfstvakantie gespeeld. Vanaf 10 september kunnen onze jeugdleden zich inschrijven.
Met de steun van sponsor Teer Makelaars gaan we er ook dit jaar een fantastisch toernooi van maken voor onze jeugd.
We houden jullie op de hoogte, maar zet deze week vast in je agenda!

Start competitie jeugd en senioren, tennis en padel

Op 11 september start de oranje competitie voor de jeugd. Voor de overige jeugd start de competitie op 18 september. De laatste wedstrijden worden gespeeld op 16 oktober.
Vrijdag 16 september starten de najaar-competities voor de senioren. Als het weer geen roet in het eten gooit, dan worden half oktober de laatste wedstrijden gespeeld.
We wensen alle deelnemers veel succes en vooral plezier!

Wat betekent dit voor de beschikbaarheid van de banen om vrij te spelen?

  • Vrijdagavond: Vanaf 16 september t/m 14 oktober is alleen padelbaan 15 beschikbaar om vrij te spelen. Alle overige tennis- en padelbanen zijn vrijdagavond vanaf 19:00 uur bezet.
  • Zaterdag: Op de zaterdagen 17 september t/m 15 oktober is er op de tennisbanen voldoende ruimte om vrij te spelen. Ook padelbaan 15 is vrij tot 11:30 uur en vanaf 17 uur. De padelbanen 13 en 14 zijn vanaf 9:30 uur bezet.
  • Zondag: Op de zondagen 18 september t/m 16 oktober zijn de tennisbanen in de middag vrij. In de ochtenden zijn de tennisbanen grotendeels bezet. Mocht je heel graag in de ochtend willen tennissen, dan kun je bij Esther (06-51587126) navragen of er een baan vrij is. Het schema voor padel varieert per zondag, maar houd er rekening mee dat ook op de zondagen veel padelwedstrijden worden gespeeld. Check de app voor beschikbaarheid van de padelbanen.

Leden van de Rabobank kunnen TPC Heiloo steunen 

TPC Heiloo doet ook in 2022 weer mee aan de actie Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport stelt de Rabobank een bedrag beschikbaar dat wordt verdeeld over maatschappelijke doelen (o.a. sportclubs). Het bedrag wordt verdeeld naar rato van het aantal stemmen dat een club krijgt. 
Door een stem uit te brengen op TPC Heiloo kunnen leden van de Rabobank onze club steunen. Dit jaar willen we de opbrengst van Rabo ClubSupport besteden aan de renovatie van de speeltuin op onze club. De speeltuin is bedoeld voor onze allerjongste leden en voor de kinderen van onze leden en bezoekers. Ook zij moeten plezier beleven op ons park!

We roepen alle leden van de Rabobank van harte op hun stem uit te brengen op TPC Heiloo!

Update 40+ toernooi

Zoals eerder gemeld gaat het Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi in 2022 niet door.
De toernooicommissie en sponsor hebben het toernooi vele jaren met groot enthousiasme georganiseerd, maar veel commissieleden vonden het tijd om na al die jaren het stokje over te dragen. Helaas is het niet gelukt om tijdig een volwaardige nieuwe commissie op de been te brengen. Dit jaar dus geen 40+ toernooi.

Gelukkig is er ook goed nieuws. We zijn heel blij dat we kunnen melden dat toch weer mensen zijn opgestaan die de organisatie van het toernooi op zich willen gaan nemen. Niet op tijd voor de organisatie van een toernooi in 2022, maar volgend jaar staat het 40+-toernooi weer op de kalender!

Leon Opdam stopt met organisatie racketavond. Wie neemt het over?

Sinds jaar en dag organiseert Leon Opdam de racketavond op de maandagavond. Leon heeft aangegeven hier per 1 september mee te willen stoppen.
Daar hebben we natuurlijk alle begrip voor. Leon, bedankt voor jouw inzet de afgelopen jaren! We zullen jou nog wel met grote regelmaat op de club te treffen als fanatiek tennisser.

Waar een vrijwilliger stopt hopen we dat er ook weer iemand zich geroepen voelt om de taak over te nemen. Vandaar de volgende oproep: wie wil helpen de racketavond op de maandag weer nieuw leven in te blazen? Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Heleen Weijers.

Tot nader order dus even geen racketavond op de maandag. Wil je als tennisser kennismaken met andere leden van de club, dan is de clubladder ook nog een goed alternatief!

Start uitbreiding padelbanen

De handtekeningen zijn gezet en de opdracht is verstrekt: half september start de firma Padelbouw met de aanleg van nog eens 3 padelbanen.
De oplevering staat gepland voor half november. Dat zou betekenen dat we nog deze herfst op onze club de beschikking hebben over 6 padelbanen.
Samen met de 11 tennisbanen liggen er dan 17 banen op ons park. We wensen de commissie veel succes bij de begeleiding van het bouwproces.
In een volgende nieuwsbrief volgt meer informatie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug