TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Bericht van de voorzitter

Beste leden van TPC Heiloo,

Wellicht niet geheel onverwacht, maar hierbij even een bericht van mij om jullie op de hoogte te stellen van een aantal aanpassingen die we hebben besloten te implementeren naar aanleiding van de vele berichten die we hebben ontvangen omtrent de aanpassingen aan het reserveringssysteem.

Ik zal jullie eerst wat achtergrond informatie geven over het waarom we besloten hadden dit zo te doen. Ten eerste is dat we de baanbezetting wilde optimaliseren en duidelijk te hebben voor alle leden wanneer er banen beschikbaar waren om te spelen. Dit was al zo tijdens de Corona periode toen afhangen binnen niet meer mogelijk was, maar ook daarna tijdens de aanleg van nieuwe toplagen en nieuwe padelbanen. Ten tweede was dit om te voorkomen dat er spelers op de banen staan die enerzijds geen lid zijn en/of niet geïntroduceerd zijn en dus geen bijdrage/kosten afdragen voor het gebruik van de baan. Als derde punt kwam en komt het geregeld voor dat mensen wel een baan reserveren maar dan alsnog niet op komen dagen, met alle negatieve gevolgen voor mensen die ook hadden willen spelen, etc. van dien. Als laatste punt wilden we een en ander gelijk stellen aan de padel. Er komen namelijk nogal wat berichten waarin wordt gezegd dat er meer aandacht zou gaan naar de padel. Ik wil dit graag uit de wereld helpen omdat we juist proberen een zo eenduidig mogelijk beleid te voeren, waarbij het wel zo is dat er de ene keer in tennis en de andere keer in padel wordt geinvesteerd.

Nu hebben we tijdens de aanleg van de nieuwe padelbanen opnieuw het systeem van digitaal afhangen geprobeerd voor de tennissers en dit na een aantal opmerkingen aangepast / scherper gesteld om zodoende misstanden proberen te voorkomen. Na alle commotie hebben we kunnen concluderen dat dit toch een stap te ver en foutieve keuze is geweest en er hier meer negatieve dan positieve geluiden uit voort kwamen waarvoor we onze excuses willen aanbieden. Na overleg in het bestuur hebben we daarom besloten om het volgende vanaf vrijdag 11-11 aan te passen;

Tennis:

Reservering van de tennisbanen zal volledig via het afhangsysteem in de hal van het clubhuis gaan. Er is geen mogelijkheid meer om bloktijden vooraf te reseveren. Enkelspelers kunnen voor 30 minuten afhangen en dubbels voor 45 min.

Padel:

Reservering van de padelbanen zal volledig via de app gaan zoals nu het geval. Het zal niet meer nodig zijn om de reservering te bevestigen in de hal. Voor de rest blijft alles voor padel hetzelfde zoals het hiervoor was.

We hopen hier de meerderheid van de spelers tegemoet te komen en een aantal uitdagingen te voorkomen. Het is daarbij natuurlijk van belang dat iedereen zich bewust is van de afspraken en zich daar ook naar gedraagd en hier een ander op aanspreekt als iemand vindt dat dit niet gebeurt.

We zullen ons blijven inzetten om de best mogelijke oplossingen en het meeste speelplezier voor onze leden te bewerkstelligen. Dit gebeurt niet alleen vanuit het bestuur maar vooral ook door alle andere vrijwilligers die zich ontzettend hard voor ons mooie park en onze mooie club TPC Heiloo verder te verbeteren, en vele activiteiten te ontplooien voor alle leden, zowel voor tennis als padel zodat we de meest aantrekkelijke en gezelligste club in de omgeving blijven.

Rest mij tenslotte te zeggen dat ik blij verrast ben met alle passie en wil ik alle mensen bedanken die juist de moeite hebben genomen om constructief en persoonlijk feedback te leveren. Ik nodig een ieder die graag mee wilt denken aan het beleid of zich wilt inzetten voor een van onze commissies zich van harte uit om dit kenbaar te maken. Samen staan we nog sterker.

Ik dank jullie allemaal voor jullie inzet en passie en ik wens jullie ontzettend veel speelplezier. Er zullen binnenkort nog een paar mooie ontwikkelingen gemeld worden, maar dat is voor de volgende nieuwsbrief.

Sportieve groet,

Otto Spaan

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug