TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Nieuwsbrief januari 2023

Korte berichten vooraf

Verdere renovatie tennisbanen. De renovatie van de tennisbanen 10 en 11 is zeer succesvol gebleken. De banen zijn bij regen langer bespeelbaar en na zware regenval kan er sneller weer gespeeld worden. Vanwege dit succes heeft het bestuur opdracht gegeven om z.s.m. ook de resterende tennisbanen te renoveren. Als het meezit kan de renovatie in maart zijn afgerond. 

Clubkleding. Met dank aan Arnt Bleij is er een sponsorovereenkomst getekend met Deventrade en Sporthuis Johan Janssen voor het leveren van clubkleding. Meer info zal volgen in de volgende nieuwsbrief. Deze overeenkomst heeft geen invloed op de afspraken met andere leveranciers maar biedt clubleden de mogelijkheid om met korting (club)kleding te bestellen.

Wie komt de vrijwilligersmiddag meevieren? Ook dit jaar organiseren we een gezellige activiteit voor onze vrijwilligers als dank voor hun grote inzet voor de club. JIJ KUNT DAAR BIJ ZIJN! Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aansluiten bij onze enthousiaste groep vrijwilligers. Afgelopen tijd hebben zich weer verschillende leden aangemeld, maar we kunnen nog hulp gebruiken. Vele handen maken het werk lichter en vooral leuker! Op de website staat een aantal klussen waar we nog hulp bij kunnen gebruiken, maar je kunt je ook gewoon melden in de kantine of bij een van de trainers of vrijwiligers.

Steun de club met KIA Clubcommissie.  Wanneer een verenigingslid een nieuwe Kia least of aanschaft/heeft aangeschaft (tussen 1-1-2022 en 31-12-2023) en deze opgeeft voor de Kia Clubcommissie ontvangt de vereniging €500! Het lid dat de Kia least of heeft aangeschaft kan een jaar lang gratis gebruik maken van de SevenSix-app, met een digitale tenniscoach. Alle informatie en algemene voorwaarden vind je op: kiaclubcommissie.

Boerenkooltoernooi

Twee jaar kon er geen boerenkooltoernooi worden georganiseerd, maar dit jaar wordt de traditie weer opgepakt!
Van donderdag 9 maart t/m zaterdag 11 maart wordt het Boerenkooltoernooi georganiseerd. Het toernooi dat traditiegetrouw wordt afgesloten met een gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.

Er kan worden ingeschreven voor tennis of padel in damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel (senioren).
Alleen leden van TPC Heiloo kunnen zich inschrijven, maar het is daarbij wel toegestaan een dubbelpartner mee te nemen die staat ingeschreven bij een andere vereniging.
We spelen in 3 categorieën: 3-5, 6-7 en 8-9.

Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten voor tennis en 1 uur voor padel. Er zijn dus geen wachttijden vanwege wedstrijden die uitlopen. 

De kosten bedragen 10 euro inclusief de boerenkool maaltijd.
Inschrijving tot 1 maart via www.toernooi.nl
Er kunnen geen verhinderingen worden opgegeven en er kan voor maximaal 1 onderdeel worden ingeschreven.  

De organisatie is in de vertrouwde handen van Jos van der Voort, Ron Kösters, Oliver Pohley en Jaco Poldervaart.

Clubkampioenschappen senioren tennis en padel 2023

De Clubkampioenschappen senioren 2023 gaan plaatsvinden van 20 t/m 26 maart. De inschrijving is inmiddels geopend.
De clubkampioenschappen staan in het thema van après-ski. De toernooicommissie en de horeca zullen met aankleding, muziek, hapjes en drankjes zorgen voor de après-ski-sfeer.

De clubkampioenschappen zijn gewoon leuk om mee te doen maar ook een ideaal moment om weer in het wedstrijdritme te komen voor de tennis- en padelcompetities. 
De clubkampioenschappen staan open voor alle leden van 18 jaar en ouder. Spelniveau maakt niet uit, want je kunt voor zowel tennis als padel inschrijven op elk niveau.
Inschrijven kan via toernooi.nl. Voor vragen kun je altijd in de kantine terecht.

Eerst hulp bij ongevallen: wees voorbereid!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook bij tennis en padel kan er wel eens iets misgaan. Het kan zelfs gebeuren dat je in zo'n geval, of bij andere gezondheigsproblemen, hulpdiensten moet inschakelen. Dit zijn vervelende situaties, maar je kunt wel zorgen dat je hierop zo goed mogelijk bent voorbereid.

Een aantal dringende adviezen en tips:

  • Neem altijd een opgeladen mobiele telefoon mee. Zelfs als de kantine open is kun je hier kostbare tijd mee winnen
  • Bel in ernstige gevallen eerst 112 en informeer vervolgens de medewerkers in de kantine (indien aanwezig)
  • Geef aan hulpdiensten het volgende afdres door: De Dors 1 in Heiloo
  • In geval van reanimatie is een AED te vinden in het clubgebouw: in de hal bij het afhangbord, in de grijze kast
  • Laat iemand een eventuale ambulance of  hulpdienst opvangen. De ambulance komt naar het clubgebouw. Als de kantine gesloten is, dan is dit hek daar op slot. De sleutel van het hek is te vinden in de hal bij het afhangbord. De sleutel zit in een glazenkastje.

Laten we hopen dat het nooit nodig is, maar zorg dat je in ieder geval bent voorbereid om elkaar te helpen!

Lidmaatschap niet betaald, geen baan reserveren

Er zijn op dit moment nog leden die ondanks verschillende herinneringen hun contributie niet hebben voldaan.
Het betreft met name leden die nog gebruik maken van de oude regeling om te betalen per acceptgiro.
Als ook na de laatste herinnering betaling uitblijft zien we ons helaas genoodzaakt om de passen van deze leden te blokkeren.

Bij twijfel willen we u verzoeken om te controleren of uw contributie is voldaan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met ledenadministratie@tpcheiloo.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug