TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: donderdag t/m vrijdag Boerenkooltoernooi

Donderdag, vrijdag en zaterdag Boerenkooltoernooi

De komende dagen wordt het Boerenkooltoernooi gespeeld op onze tennis- en padelbanen.
Vanwege het toernooi is er minder ruimte om vrij te spelen.
Wil je de komende dagen vrij spelen, lees dan dit bericht. We wensen de deelnemers een gezellig toernooi!

Op donderdagavond start het toernooi om 18:00 uur. Hierdoor zijn er op donderdagavond vanaf 18.00 uur geen tennisbanen en geen padelbanen beschikbaar om vrij te spelen.
Vrijdagavond zijn vanaf 18.00 uur geen padelbanen beschikbaar. Op de tennisbanen is nog wel enige ruimte. Reserveren in overleg met de toernooicommissie.
Zaterdag zijn alle padelbanen bezet van 10.30 tot 17.00 uur. In overleg met de toernooicommissie is er wel ruimte om te tennissen.

De organisatie Boerenkooltoernooi

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug