TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Nieuwsbrief maart 2023

COMPETITIENIEUWS SENIOREN & JEUGD / TENNIS & PADEL

De voorjaarscompetitie is (bijna) afgelopen en de voorbereidingen voor de najaarscompetitie zijn gestart. Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor de verschillende competities. 

Het is zo ver, de inschrijving voor de Najaarscompetitie 2023 is geopend. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want ieder jaar doen er meer spelers van verschillende verenigingen mee. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis en padel is leuker als je wedstrijden speelt! Je moet er wel snel bij zijn want de inschrijving sluit al op 10 juni. Tevens hebben we een beperkte capaciteit van het aantal teams, die mee kunnen spelen. Hierdoor kan het voorkomen dat we moeten loten of dat je niet op de gewenste dag kan spelen en dat we je een ander voorstel doen. 

Klik hier voor het inschrijfformulier voor Najaarscompetie Tennis Senioren
Klik hier voor het inschrijfformulier voor Najaarscompetie Tennis Junioren
Klik hier voor het inschrijfformulier voor Najaarscompetie Tennis Padel

Wanneer je vragen hebt laat het ons weten!

Groeten,
Esther Oostrom, Jurjen van den Meer en Heleen Weijers

 

BBQ TER AFSLUITING VAN DE COMPETITIE: ZATERDAG 3 JUNI 

We sluiten de voorjaarscompetitie (tennis, padel, senioren en junioren) gezellig af met een barbeque (van Slagerij Snel).

We hopen dat jullie gezellig samen met ons de competitie willen afsluiten. Rond 18:00 uur zal de BBQ aangestoken worden, maar jullie zijn natuurlijk al eerder welkom. Op deze dag zullen er een aantal competitieteams thuis spelen en we hebben vanaf 15:00 padelbanen geblokt voor vrijspelen. Dus kom gezellig langs, neem je racket mee en geniet van een heerlijke BBQ. Aanmelden graag voor 31 mei a.s. Kosten: € 13,00 per persoon voor volwassene en voor kinderen € 7,50, te betalen op 3 juni. Klik hier voor het inschrijfformulier. 

 

TOERNOOI NIEUWS - Senioren & Junioren / Tennis & Padel

Het toernooi seizoen is weer geopend! Hierbij de aankomende toernooien voor in de agenda!

16-6 t/m 18-6    Teer Makelaars Jeugd Clubkampioenschappen TPC Heiloo 2023 - Klik hier om in te schrijven
3-7 t/m 9-7        Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open (tennis en padel)  - Klik hier om in te schrijven
17-7 t/m 23-7    Bureau Aldoende Open Jeugdtoernooi TPC Heiloo 2023 (tennis en padel) - Klik hier om in te schrijven
12-8 t/m 20-8    Eiland de Wild Spanish Nights Padel Open P250 2023 (padel) - Klik hier om in te schrijven
7-9 t/m 10-9      Eiland de wild Keukens 35+, 45+ en 55+ Dubbel toernooi (tennis en padel) - Klik hier om in te schrijven 

 

SPEEL MEE MET DE LADDERCOMPETITIE (padel & tennis)

De beste en makkelijkste manier om leuke wedstrijden te spelen op jouw niveau en nieuwe tennis maatje te ontmoeten is de Laddercompetitie. De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. 

Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met je wedstrijdgegevens, en je hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. We hebben zowel een enkel als dubbel ladder bij de tennis en een dubbel ladder bij de padel. Op dit moment zijn er al veel leden actief: 
Padel                 59 teams 
Tennis dubbel    26 teams 
Tennis enkel      25 spelers
Lijkt het je leuk? Je kan op elk moment instappen door gebruik te maken van de gratis app: ‘Clubladder’  van SportconneXions. Voor meer informatie en vragen kan je terecht bij SportConnexions.

 

HULP OUDERS & OUDERE JEUGD GEZOCHT!

We kunnen uw en jullie hulp goed gebruiken! Heb je zin om een bijdrage te leveren aan onze club? meld je dan aan!

Voor de sjoemelavonden, Open toernooi, Clubkampioenschappen, Halloweennight, etc kan Esther nog heel veel hulp gebruiken. Heb je zin om bij een evenement te helpen en/of te organiseren laat dit Esther dan even weten.

 

KANTINE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN (juni t/m augustus)

Weekenden van juni, juli en augustus is de kantine gesloten met uitzondering van de toernooidagen, zie kalender. 
In de vakantieperiode is de kantine in de middag gesloten. Hou er op doordeweekse dagen rekening mee dat wanneer er weinig tot geen mensen op het park zijn, de kantine ook gesloten is. 

van 23-7 t/m 8-8 is de kantine geheel gesloten ivm vakantie, dan genieten Laura en haar team van een welverdiende vakantie. 
 

 

SPAAR MEE MET DE CLUS IS KONING SPAREN VAN DE VOMAR

Spaar mee om onze clubkas te vullen door je Vomar Klant-is-koning kaart te koppelen aan onze Tennis & Padel Club Heiloo. 

Onze unieke Clubcode is: TEHE2021

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug