Nieuws

Update banen: Banen deels open! (Let op, lees dit bericht zorgvuldig)

Beste Leden,

Op dit moment zijn niet alle banen bespeelbaar dit heeft te maken met het winterse weer en de opdooi die nu op de banen plaatsvindt.  We bekijken op verschillende momenten op de dag wanneer een baan wel of niet bespeelbaar is, hou de website goed in de gaten. Wanneer banen niet bespeelbaar zijn, ga hier dan niet op. Dit is niet goed voor de baan en kan tevens tot gevaarlijke situaties lijden. De trainers en Laura kunnen gedurende de avond aangeven dat jullie de baan toch moeten verlaten.
 

Update 17 januari 18:00 uur 

Padelbanen:
Padelbaan 1 - Bespeelbaar
Padelbaan 2 - Bespeelbaar
Padelbaan 3 - Bespeelbaar, vanaf 17:00 uur gereserveerd voor de lessen
Padelbaan 4 - Niet bespeelbaar
Padelbaan 5 - Niet Bespeelbaar
Padelbaan 6 - Niet bespeelbaar

Wanneer een baan bespeelbaar is, zal de reservering gelden. Echter besluiten jullie om toch niet te komen. Haal je reservering dan uit het systeem, zo kunnen andere mensen misschien gebruik maken van de padelbaan.

Tennisbanen:
Tennisbaan  1 - Bespeelbaar
Tennisbaan  2 - Niet bespeelbaar voor vrijspelen, opdooi op deel v.d. banen. Leraren gaan op de helft van de banen les geven.
Tennisbaan  3 - Bespeelbaar
Tennisbaan  4 - Niet bespeelbaar
Tennisbaan  5 - Niet bespeelbaar
Tennisbaan  6 - Bespeelbaar, gereserveerd voor de lessen
Tennisbaan  7 - Bespeelbaar
Tennisbaan  8 - Bespeelbaar
Tennisbaan  9 - Bespeelbaar
Tennisbaan 10 - Niet bespeelbaar voor vrijspelen, opdooi op deel v.d. banen. Leraren gaan op de helft van de banen les geven.
Tennisbaan 11 - Niet bespeelbaar voor vrijspelen, opdooi op deel v.d. banen. Leraren gaan op de helft van de banen les geven.

Wanneer jullie besluiten om te spelen kunnen jullie op de club de baan afhangen, deze kan niet op afstand gereserveerd worden. Het kan dus gebeuren dat je even moet wachten.

De kantine is vanaf 19:30 uur geopend. Wanneer alle banen niet bespeelbaar zijn of er weinig leden op het park zijn is de kantine gesloten.

Hopelijk kunnen we snel weer allemaal gebruik maken van de tennis- en padelbanen!

« Terug

» Nieuws archief