Nieuws

TPC Heiloo Dames Team CUPRA Eredivisie Padel 2024

Maak je klaar voor een boeiende padelervaring, want de dames van TPC Heiloo betreden het strijdtoneel van de CUPRA Eredivisie Padel 2024! De komende weken zullen gevuld zijn met spannende wedstrijden. Je kunt erbij zijn om het allemaal te zien gebeuren.

 

Een Spannende Competitie
De CUPRA Eredivisie Padel Dames 2024 belooft een intense strijd te worden, verdeeld over drie speelweken, gevolgd door de allesbeslissende play-offs op zondag 23 juni. De agenda staat vol met spannende confrontaties, met de thuiswedstrijden gepland bij TPC Heiloo en Plaza Padel als alternatieve locatie bij slecht weer.

Het programma van TPC Heiloo in de competitie ziet er als volgt uit:

  • Dinsdag 4 juni: Thuiswedstrijd tegen ESTATE PADEL
  • Woensdag 5 juni: Thuiswedstrijd tegen PEAKZ REKRE X3
  • Dinsdag 11 juni: Uitwedstrijd tegen XNRGY
  • Woensdag 12 juni: Uitwedstrijd tegen Sportclub Houten
  • Woensdag 19 juni: Thuiswedstrijd tegen The Padellers Amstelpark

 

Alle wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld met het spannende 'Golden Point'-systeem, waarbij een beslissend punt wordt gespeeld bij een stand van 40-40.

Het Team: Een Mix van Ervaring en Talent

Marloes: Van Alkmaar tot aan de padelbaan, Marloes is gepassioneerd over de sport en klaar om haar talent te tonen.

Jill: Een ervaren speler met een verrassende linkshandigheid, Jill is vastbesloten om haar tegenstanders te imponeren en resultaten te behalen.

Mieke: Met een achtergrond in tennis en een nieuwe liefde voor padel, staat Mieke klaar om haar enthousiasme en toewijding te tonen in het team.

Jitske: Van tennis naar padel, Jitske is klaar voor de uitdaging en verwelkomt alle steun van het publiek.

Sandra: Een voormalig nationaal tenniskampioen die haar passie voor sport naar de padelbaan brengt, Sandra is vastbesloten om met haar team te schitteren.

Brigitte: Met ervaring op de nationale ranglijst en een diepe liefde voor padel, is Brigitte klaar om de uitdaging aan te gaan en successen te behalen.

Louise: Gedreven door haar liefde voor padel en vastberaden om haar ranking te verbeteren, is Louise klaar voor haar debuut in de damescompetitie.

Ambities en Toekomstperspectieven
Naast het streven naar de Eredivisie-titel, heeft het TPC Heiloo team ook bredere doelstellingen. Ze hopen hun vereniging op de kaart te zetten, jonge talenten te inspireren en de padelsport te laten groeien. Met een mix van ervaring, talent en enthousiasme, zijn ze vastberaden om hun beste spel te laten zien en een gedenkwaardig seizoen neer te zetten.

« Terug

» Nieuws archief