Nieuws

Eredivisie Dames Padel is van start

Hallo allemaal,

Charlie hier, de trotse coach van de dames van TPC Heiloo, en ik wil graag met jullie delen hoe onze eerste stappen in de Eredivisie zijn verlopen. De kop is eraf! Na twee opwindende speeldagen kunnen we met trots zeggen dat we ons hebben laten gelden in deze competitie vol met Nederlands toptalent.

Onze debuutwedstrijd was tegen de dames van Estate Padel Club, een ontmoeting waar we hoopvol naar uitkeken. Hoewel we vol strijdlust en enthousiasme aan de start verschenen, bleek de ervaring van onze tegenstanders net iets te veel voor ons, en verlieten we de baan zonder punten.

De tweede speeldag bracht nog meer uitdaging met zich mee, met enkele van de beste speelsters uit de nationale top 10 als onze tegenstanders. Onze missie was om zoveel mogelijk weerstand te bieden en te groeien door te spelen tegen dit hogere niveau. Ondanks dat sommige uitslagen misschien anders deden vermoeden, zaten we dicht bij het winnen van een set. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het geluk onze kant op valt!

Na deze twee intensieve speeldagen ben ik als coach tevreden. Het team heeft alles gegeven en we zullen de ervaringen van deze eerste wedstrijden meenemen naar de volgende uitdagingen. We hebben bewezen dat we hier thuishoren en we zijn vastberaden om bij de volgende gelegenheid nog sterker voor de dag te komen.

Met sportieve groet, Charlie

« Terug

» Nieuws archief